Skip to main content
  • transform your life

    one step at a time

Holistic pulsing

“The body remembers, the bones remember, the joints remember. Memory is lodged in pictures and feelings in the cells themselves. Like a sponge filled with water, anywhere the flesh is pressed, wrung, even touched lightly, a memory may flow out in a stream.” – Clarissa Pinkola Estes

Water lest onze dorst. Water verfrist ons. Druppels water in een grot kunnen een prachtige ondergrondse wereld creëren. Water stroomt, zoekt een weg en een rivier kan diepe kloven uitslijpen. Echter als water te lang stagneert, bijvoorbeeld omdat we het opvangen in een regenton, kan het onfris gaan ruiken en lopen we het risico dat er ongewenste organismen in gaan groeien.

Zo gaat het ook met onze gevoelens. Emoties als vreugde, verliefdheid en plezier ervaren we als positief. We worden er blij van en we laten onze gevoelens vrijelijk stromen en krijgen er energie van. Andere emoties zoals pijn, angst en verdriet ervaren we als negatief en pijnlijk. Die willen we niet voelen en duwen ze het liefst ver weg. Net als bij het water in de regenton, kan er dan een situatie ontstaan die niet wenselijk is. Pulsen nodigt uit om te voelen wat er is, aandacht te geven, te doorvoelen en, als het mag, om dan los te laten en de vrije stroom weer zijn gang te laten gaan.

Let the memories flow


Veel gezochte trefwoorden

Contact

T  06 - 239 26 124
E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright BoostYourInnergy - Website: Van Dongen Design