Skip to main content

Over mij

Lisette Maas

In mijn leven heb ik veel leuke en interessante dingen gedaan. Wat ik niet zo goed heb gedaan, is zorgen voor mezelf. In 2014 kwam ik op een dieptepunt. Ja, er waren veel goede dingen in mijn leven: drie prachtige kinderen, een kleinzoon, een geweldige partner om lief en leed mee te delen, een uitdagende baan in het onderwijs, maar mijn energie was op. Het roer moest om.

Kiezen werd een belangrijk thema, want met weinig energie kun je niet veel doen. Gaandeweg, met vallen en opstaan, heb ik geleerd beter voor mezelf te zorgen. Ik heb me verdiept in wat goed voor me is en wat niet en ik kreeg weer energie. Bovendien heb ik me gerealiseerd dat ik opbloei door beweging en door buiten te zijn. En dat ik blij word van mensen coachen.

Dat laatste mocht ik in mijn baan al doen, maar ik miste de beweging en het buiten zijn. In de wandelcoach opleiding van Hilde Backus kon ik mijn passie kwijt: coachen in de natuur, weg van de hectiek van alledag, maar toch midden in het leven. Met de opleiding trainer hormoonfactor van Ralph Moorman leerde ik hoe je energieklachten kunt aanpakken met tips over voeding, beweging en ontspanning. En met de scholing van Godfried Kleinsmann kan ik als holistic pulser een zachte behandelmethode bieden om tot rust en bewustwording te komen.

Op mijn pad heb ik inspiratie en steun gekregen van Erik Meijs om mijn eigen weg te zoeken, om te springen en mijn vleugels te mogen ontvouwen.

vlinderGonna live my live everyday I’m gonna touch the sky
And spread these wings and fly

From “Everyday” – Bon Jovi


Veel gezochte trefwoorden

Contact

T  06 - 239 26 124
E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright BoostYourInnergy - Website: Van Dongen Design